“Ze kijken verder dan alleen de klacht, ze zien de persoon. En dat is nog veel belangrijker!”

Intake & Onderzoek

Duur: 45 minuten
Kosten:  €59,50

Tijdens een intake wil ik alles weten over jou en jouw klacht. Met de gegeven informatie doe ik een aantal testen en metingen om zo goed mogelijk jouw lichamelijke fitheid in kaart te brengen. Het gehele lichaam wordt meegenomen, want het kan zo zijn dat de oorzaak van de klacht niet ligt op de locatie waar jij pijn ervaart.  Aan het einde van het onderzoek gaan we samen zitten en bespreken we hoe wij jouw klacht het beste kunnen aanpakken. Dit alles voor een duurzaam en pijnvrij resultaat.


 

Behandeling

Duur 45 minuten
Kosten: €59,50

Na de intake wordt het persoonlijk herstelplan uitgevoerd door middel van behandelingen. Tijdens deze behandelingen kunnen diverse methodes worden toegepast als: medical taping, cupping, fascietherapie, triggerpoint therapie, training en diverse mobilisatietechnieken.

De behandelingen variëren van hands-on behandelen tot training in onze high end trainingszaal van de Bamboo Gym.

Contractvrij

De Fysio Boutique kiest er bewust voor om contractvrij te werken. Ik vind jouw behandeling en herstel belangrijker dan het papierwerk eromheen. Langer behandelen is meer zorg, dus een sneller en efficiënter herstel. Meer lezen hierover? klik dan hier!

Grote kans dat er toch een deel vergoed kan worden, dit verschilt per verzekeraar. Bij vragen hierover, stuur me gerust een whatsapp.

“Bekwaam, professioneel en meedenkend. Deze drie woorden beschrijven mijn fysiotherapeute Roos. Ik kwam vanwege rugklachten na een auto ongeluk, waar achteraf bleek dat het scoliose en een overbelasting was. Roos heeft duidelijk verstand van revalidatie en sport. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik klachtenvrij weer mijn krachttraining kan oppakken. Ik raad Roos zeker aan als fysiotherapeute.”

Lisa Roelofs

“Wat een toppers zijn Guusje en Roos. Ze kijken naar het gehele plaatje en hebben veel kennis in huis. Daarnaast hebben ze ook gezorgd voor geruststelling tijdens het herstel van mijn blessure. Ze luisteren écht naar jou als persoon en staan altijd voor je klaar. de Fysio Boutique is echt een aanrader”

 

Kristel Dekkers