‘ Roos kijkt verder dan alleen de klacht. 
Roos ziet de persoon,
en dat is nog veel belangrijker ‘

Intake & Onderzoek

Duur: 45 minuten
Kosten:  €54,50

Tijdens een intake wil ik alles weten over jou en jouw klacht. Met de gegeven informatie doe ik een aantal testen en metingen om zo goed mogelijk jouw lichamelijke fitheid in kaart te brengen. Het gehele lichaam wordt meegenomen, want het kan zo zijn dat de oorzaak van de klacht niet ligt op locatie waar jij pijn ervaart.  Aan het einde van het onderzoek gaan we samen zitten en bespreken we hoe wij jouw klacht het beste kunnen aanpakken. Dit alles voor een duurzaam en pijnvrij resultaat. 

 

Behandeling

Duur 45 minuten
Kosten: €54,50

Na de intake wordt het persoonlijk herstel plan uitgevoerd door middel van behandelingen. In deze behandeling kunnen diverse methodes worden toegepast als: medical taping, cupping,
fascietherapie, triggerpoint therapie, training en diverse mobilisatietechnieken.
De behandelingen variëren van hands-on tot training in onze high end trainingszaal van de Bamboo Gym.

Contractvrij

De Fysio Boutique kiest er bewust voor om contractvrij te werken. Ik vind jouw behandeling en herstel belangrijker dan het papierwerk eromheen. Langer behandelen is meer zorg, dus een sneller en efficiënter herstel. 

Grote kans dat er een deel vergoed kan worden, dit verschilt per verzekeraar. Bij vragen hierover, stuur me gerust een whatsapp. 

Bekwaam, professioneel en meedenkend. Deze drie woorden beschrijven mijn fysiotherapeute Roos. Ik kwam vanwege rugklachten na een auto ongeluk, waar achteraf bleek dat het scoliose en een overbelasting was. Roos heeft duidelijk verstand van revalidatie en sport. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik klachtenvrij weer mijn krachttraining kan oppakken. Ik raad Roos zeker aan als fysiotherapeute. 

Lisa Roelofs

Roos, vriendelijk en goedlachs. Professionele en deskundige behandeling en goede coaching. knieklachten snel verholpen, top! Zeer tevreden klant

Vincent de Water