Female Personal Training
Sportscholen kennen we allemaal en een personal trainer roept vast ook een bepaald beeld bij je op. Bij de Fysio Boutique doen we dit even helemaal anders. Roosmarijn focust zich op het gericht begeleiden van vrouwen bij het sporten. We werken samen naar een duidelijk doel, die we tijdens de intake uitgebreid in kaart brengen.

Tijdens deze intake starten we met een PHP meting, hierbij bepalen we je vetpercentage en spiermassa. Zo kunnen we tot een realistisch doel komen die past bij jouw wensen. Tweewekelijks wordt de meting nogmaals toegepast, zodat we snel kunnen zien of de huidige aanpak werkt voor jou. Naast de trainingen en metingen kijken we ook naar je algehele vitaliteit, bestaande uit voeding, slaap, stress en jouw immuunsysteem. Een totaalpakket waar je de rest van je leven de vruchten van plukt.

Scroll verder omlaag om meer te weten te komen over hoe wij te werk gaan!

Mommy Fit

Girl,
if you are looking for a sign
this is it!

Mommy Fit
Naast Personal training, biedt de Fysio Boutique ook speciale Mommy Fit trajecten aan. Gedurende dit traject ga je als nieuwe moeder aan de slag om jouw lichaam weer topfit te krijgen. Lekker in je vel zitten is namelijk cruciaal in de rol van mama, zodat jij probleemloos alle ballen hoog kunt houden maar vooral ook aan jezelf blijft denken. Een zwangerschap en bevalling is namelijk niet niks en vereist veel begeleiding, maar de periode hierna óók! En daar komen wij om de hoek kijken.

Op deze pagina lees je alles over Mommy Fit, wat je kan verwachten en vooral ook hoe andere mama’s het traject ervaren hebben.
Je bent altijd welkom voor een gratis intake!

 

 

 

 

 

 

Wat doen we allemaal tijdens het traject?

Terug naar de basis

Zonder een goede basis blijf je klachten houden en loop je tegen plateaus aan. Wij zorgen ervoor dat je lichaam zo goed gaat werken dat je na 3 maanden alle sporten kunt doen die je maar wilt.

Gezonde gewoontes

De keuze voor bepaalde voeding vindt zijn oorsprong in gedrag, je weet wat gezond is en wat niet. Toch maken we vaak niet de juiste keuzes. Dit gedrag pakken we aan bij de basis, zodat je blijvend resultaat kunt verwachten.

Ademhaling en core

Veel klachten, zoals nekpijn en pijn in de onderrug ontstaan door een verstoorde ademhaling. Door dit aan te pakkken krijg je meer rust in je lijf, sterkere buikspieren en meer energie. Bewegen wordt alleen maar leuker!

Body Awareness & Control

We leren je weer te verbinden met je lichaam, zodat je er (weer) volledig op kan vertrouwen. Zo kun je met plezier bewegen zonder klachten en pijn en mét blijvende resultaten.

Meten is weten

Elke 2 weken meten we jouw progressie, dit doen we door middel van je vetpercentage en de aanwezige spiermassa. Maar naast de cijfertjes willen we vooral weten hoe jij je voelt, of je kleding beter zit en of je zelfverzekerder bent. Aan de hand van deze informatie bepalen we of we nog op het juiste pad zijn en kunnen we bijsturen waar nodig!

Kracht en Cardio

Afhankelijk van je doel, gaan we ook je sterker en fitter maken met de nieuwste apparaten. Dit kan variëren van kickboksen tot skiën en van een sessie met de Pec Stick tot een fijne sleeptraining met de sled.

Ik wil starten, wat moet ik doen?

1. Intake

Je start altijd met een gratis persoonlijke intake van 45 minuten bij fysiotherapeut Roosmarijn. Samen kijken jullie naar jouw doel(en) en wordt er d.m.v. een PHP meting bepaald hoe dat doel het beste bereikt kan worden.

Tijdens de intake bespreken we:

– Hoe je bij de Fysio Boutique terecht bent gekomen
– Wat jouw persoonlijke doelen zijn
– Of je last hebt (gehad) van blessures
– Hoe jouw slaap, voeding, stress, ademhaling en immuunsysteem is

Daarnaast meten we

– Jouw huidige vetpercentage en spiermassa (PHP meting)
– Wat de status is van eventuele blessures

” In het afgelopen jaar heb ik 2x een personal trainingstraject van 3 maanden gevolgd bij Roos. Het eerste traject in eerste instantie om van mijn, toen ogenschijnlijk chronische, rug/schouderklachten af te komen. Door de meer holistische blik en benaderingswijze van Roos, bleek echter al snel dat het probleem heel ergens anders lag. Naast trainen, verwees me zo ook naar andere professionals waardoor ik in het eerste traject onwijs veel stappen heb gezet en al vrij snel van de chronische pijn af was. Dit was echter niet de grootste winst: ik kreeg weer plezier in het sporten, in het investeren in mijzelf en mijn lichaam. Door die mentale omschakeling, die ik zonder de hulp van Roos nooit zo snel had kunnen maken, veranderde naast mijn steeds weer sterker wordende lichaam ook mijn mindset. Klachtenvrij vloog ik uit, om na een tijdje toch weer terug te komen voor een tweede traject van 3 maanden, ditmaal met als doel om echt sterker en fitter te worden & zelf mijn trainingsschema’s te kunnen gaan maken. De coaching van Roos is namelijk meer dan enkel begeleid worden in je training: ze is een soort persoonlijke cheerleader die, met haar onuitputtelijke positieve energie en kennis, altijd voor je klaar staat en een luisterend oor biedt. Daarnaast is de Bamboo Gym een fijne, warme plek om te trainen waar het voelt als thuiskomen. And there’s just no place like home..”

Lotte Berntsen
Eigenaresse ZOET. 

 

” Na twee bevallingen, twee keer Mommy Fit (echt een aanrader voor alle mama’s) ben ik gestart met personal training bij Roos.
 Roos heeft me veel geleerd over beweging, daarnaast motiveert ze me en helpt ze me om sterker te worden. Bijkomend voordeel is dat je kindje mee kunt nemen ls je geen oppas hebt. De persoonlijke benadering vind ik top, iedereen is anders en heeft andere doelen. Ook je fitheid wisselt per dag, Roos past de training daar moeiteloos op aan. Ze leeft zich in, heeft altijd een luisterend oor en voelt goed aan wat bij je past. Ze denkt mee in oplossingen en is op een fijne en positieve manier eerlijk en realistisch.

Trainen bij Roos is echt een feestje, behalve de slee’

Saskia van den Elshout