Geef een FysioCadeau!

De Fysioboutique is een cadeautje voor jouw lijf, maar we kennen allemaal mensen om ons heen die we dat cadeau ook gunnen. Al is het maar, omdat ze zichzelf wel eens vergeten. Geef eens een FysioCadeau!

Omdat iedereen andere wensen voor zijn of haar lijf heeft, is de cadeaubon op verschillende manieren in te vullen.
Kies bijvoorbeeld uit een Fysiotherapie behandeling, of gun je die ander liever een massage? De bon is daardoor altijd extra persoonlijk en wordt natuurlijk extra feestelijk ingepakt!

De cadeaubon is op te halen in de Boutique, maar kan naar wens ook verzonden worden!

 Bestellen? Stuur ons een e-mail, DM of Whatsapp!

Massage 

45 minuten | €59,50

Geef een massage naar keuze cadeau aan that special someone die echt toe is aan wat me-time. De gelukkige ontvanger kan kiezen uit de Recharge of Rechill massage en zal compleet in de watten worden gelegd.

Tip: op zoek naar een fijn kraam- of zwangerschapscadeau? Een massage bij de Fysioboutique is ook heel geschikt voor nieuwe – en bijna mama’s!

Behandeling

45 minuten | €59,50

Geef een (eerste) behandeling bij de boutique cadeau, erg geschikt voor that special someone die zichzelf snel vergeet. Eindelijk eens aandacht voor die ene klacht, of dat pijntje dat maar niet verdwijnt. Een mooier cadeau is er niet!

De gelukkige ontvanger krijgt een intake & onderzoek à 45 minuten, of één behandeling à 45 minuten cadeau.

5-Rittenkaart

5x 45 minuten | € 297,50

Natuurlijk is het ook mogelijk om iemand een cadeau te geven voor langer plezier, kies dan voor de 5-rittenkaart.
Met deze cadeaubon kan de ontvanger 5 keer terecht bij de Fysio Boutique; voor een intake, behandelingen en/of massages naar keuze.

Een speciaal cadeau vraagt natuurlijk om een speciale presentatie. De 5-rittenkaart wordt dan ook extra feestelijk ingepakt en voorzien van de officiële Fysio Boutique tas én BEP magazine, hét blad voor en door inspirerende Nijmeegse vrouwen!

* Sidenote: een massage is (jammer genoeg) geen duurzame oplossing bij klachten. Kies hiervoor de fysio intake, dan werken we samen naar een effectief herstel!